Hvem er Britt i By'n

Britt i By'n er en interiørbutikk som siden 2015 hadde en fysisk butikk midt i sentrumsgata i småbyen Orkanger. Imidlertid, i 2023, endret vi forretningsmodellen vår til å bli en nettbutikk med showroom. 

Dette er oss:

  1. Forretningsmodell: Britt i By'n begynte som en fysisk interiørbutikk, men vi gikk over til å være en nettbutikk med showroom i 2022. Dette betyr at vi i hovedsakelig opererer online, men vi har et fysisk sted (showroom) der kunder kan avtale møter og se produktene våre.

  2. Produktsortiment: Vi tilbyr et bredt utvalg av interiørvarer som du kan se på nettbutikken vår. Produktsortimentet inkluderer også personlige gaver som vi kan tilpasse på kort tid.

  3. Fargerådgivning: Britt i By'n tilbyr fargerådgivning innen interiør og andre relevante områder. Britt, eieren, er sertifisert fargerådgiver fra Norges FargeAkademi-NCS og er godt kjent med NCS-systemet, det mest brukte fargesystemet i Europa.

  4. Eieren: Butikken eies og drives av Britt Solemsløkk Helgemo, som tidligere var rørlegger og har en kjærlighet for håndverk og kreativt arbeid.

  5. Åpningstider: På grunn av vår nye arbeidsmodell har vi nå begrensede åpningstider i showroomet, vi er tilstede mandag og torsdag fra kl. 11 til 14. Dette gir dere kunder muligheten til å stikke innom, se produktene og handle personlig.

  6. Beliggenhet: Showroomet vårt ligger i 1. etasje i hovedhuset på Røhme Gård, som er midt i sentrum av Orkanger. Adressen vår er Mostergata 35, 7300 Orkanger.

  7. Gjestfrihet: Vi har som regel kaffe tilgjengelig for kundene, vi ønsker  å tilby stor gjestfrihet og en hyggelig atmosfære.

Britt i By'n har tilpasset seg endringene i markedet ved å gå over til en nettbutikkmodell samtidig som vi opprettholder et showroom for personlig kundeinteraksjon og rådgivning.

Jeg, Britt,ønsker å bringe min ekspertise som fargerådgiver til våre kunder og til et større publikum via vår nettløsning.