Fargefredag 10. mai 2024

Fargefredag 10. mai 2024

Har du terrassebeis til overs?

Her kommer noen tips til bruk.

I forrige ukes "fargefredag" skrev jeg om beisingen av terrassen min, og som det ofte blir, ble det litt beis til overs ;-) Det fikk meg til å se etter andre ting som kunne trenge litt oppfriskning. Jeg løftet blikket og oppdaget mine flotte utemøbler, som jeg fikk fra min tante for noen år siden. De hadde stått ute og bleknet litt de siste to årene. Kanskje det var på tide å gi dem litt kjærlighet?

Det er verdt å merke seg at disse møblene er laget av ekte piltre, ikke plast ;-)

Før jeg startet beisprosessen, vasket jeg møblene grundig med kraftvask. Deretter benyttet jeg restene av terrassebeisen jeg hadde til overs, og resultatet ble helt perfekt! Se så flotte de ble!

De gikk fra å ha en "kjølig gråtone" til en varm bruntone og ser ut som nye igjen. Samtidig tåler de nå vær og vind mye bedre her nede ved sjøen <3

 

Nå er det pilveggen sin tur til å få litt oppmerksomhet... Jeg fulgte samme prosedyre som sist; først vasking, men denne gangen unngikk jeg kraftvask for å skåne hekken. Det hadde sannsynligvis vært like bra å bruke en transparent beis, siden pilens naturlige farge er så vakker i seg selv. Men siden jeg allerede hadde brun beis tilgjengelig og den er kjent for å slite raskt, bestemte jeg meg for å prøve noe nytt denne gangen ;-)

Resultatet ble fantastisk! Det er alltid gøy å eksperimentere med nye ting, ikke sant?

Jeg håper at mitt lille prosjekt kan inspirere deg til å også prøve noe nytt. Jeg setter pris på tilbakemeldinger, så ikke nøl med å sende meg noen ord hvis du ønsker det!

Og, ja, jeg måtte kjøpe mere beis...

 

Ølbenken måtte også til pers

"RESTFEST"

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.